Voel de zomerzon
Hero Make yourself comfortable

Dealer worden?

GreenChair is een sterk merk voor de betere tuinmeubelspeciaalzaak. Met de GreenChair collectie bedien je een brede groep consumenten in je showroom. Mensen met gevoel voor stijl en oog voor kwaliteit. Kopers die een goede investering willen doen, in ruil voor gegarandeerd plezier.

Deze kopersgroep bedienen we samen – zo voelt dat voor ons. Samen zorgen we voor enthousiaste klanten. Wij dragen daaraan bij met een verrassende collectie in elk seizoen, een hoge productkwaliteit én uitstekende service. Tegelijkertijd versterken we jouw commerciële kracht. Omdat we direct vanuit Azië leveren, profiteren én de consument én jij als retailer van aantrekkelijke prijzen. Met één verschil. Je hoeft daarvoor niet zelf aan buitenlandse avonturen te beginnen. Je kunt dezelfde voordelen behalen door in Den Bosch een kop koffie te drinken – of Chinese thee – en je wensen te bespreken.  Dankzij onze flexibele productiefaciliteiten kan GreenChair aan jouw vraag en wens voldoen.

‘GreenChair maakt het ons makkelijk om kwaliteit en gebruiksplezier te beloven’

‘Als familiebedrijf zijn we met drie vestigingen sterk vertegenwoordigd in de regio. Onze kracht is de manier waarop we klanten helpen. We gaan niet voor de snelle deal, maar voor een tevreden klant. Het is mooi om te zien hoe GreenChair hieraan bijdraagt. De kwaliteit en praktische eigenschappen van deze tuinmeubelen spreken veel klanten aan. Je kunt merken dat deze collectie niet zomaar door een dromerige ontwerper zijn bedacht, maar door specialisten die de markt kennen. En die, ook niet onbelangrijk, ons trouw blijft als het op service en garantie aankomt. De belofte van GreenChair – make yourself comfortable – wordt in de praktijk dubbel en dwars waargemaakt!’

Ook dealer worden?

Maak persoonlijk kennis met GreenChair.

  • Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.