Het heerlijke buitenleven
Hero Make yourself comfortable

Maak kennis met GreenChair

Een merk tuinmeubelen in het midden-/hoogsegment dat consumenten én tuinmeubelspeciaalzaken uit het hart is gegrepen. Daar droomden Arjen Muylaert en Marcel Verwegen ooit van – en dat is GreenChair geworden. Een merk waar jij nu van kunt genieten. Relaxend in je achtertuin óf samenwerkend als tuinmeubelspeciaalzaak. We bezorgen je graag een ontspannen gevoel. Het geheim? Luisteren naar je wensen, behoeften en ideeën en daar samen de beste invulling voor vinden. Make yourself comfortable.

Over Arjen en Marcel

Arjen Muylaert
Dat juist Arjen op het idee kwam om een eigen merk te realiseren, is niet toevallig. Meer dan twintig jaar kocht hij collecties tuinmeubelen in en hielp hij particulieren bij de invulling van hun terras. Arjen kent daardoor de praktische behoeften, veelvoorkomende gebruikswensen en beslissende details. Laat Arjen een product ontwerpen en aan álle kwaliteitsaspecten is gedacht. Hij werd niet de architect die hij ooit wilde worden, maar realiseert met GreenChair een andere droom. Een collectie tuinmeubelen die heel Nederland een stukje mooier maakt.

06-559 305 46 arjen@green-chair.nl

Marcel Verwegen
Marcel is een echter verbinder. Een Brabander die kans ziet om in elke zakenrelatie een stukje ontspanning en plezier te brengen. Met zijn jarenlange ervaring in de tuinmeubelbranche, is hij de ideale compagnon voor Arjen. Marcel werkte voor diverse merken en is voor tuinmeubelspeciaalzaken dan ook geen onbekende. Zijn ideeën over tuinmeubelen én zakendoen komen nu samen in GreenChair. Dat belooft wat.

06-233 116 61 marcel@green-chair.nl
Hero