Geniet van het heerlijke buitenleven met Bizzotto
Hero

Maak kennis met Bizzotto

Geschiedenis
De geschiedenis van Bizzotto begint in 1946, als Andrea Bizzotto start als groothandel in lokaal handwerk. Het begint met de verkoop van rieten accessoires en kleine rotanmeubels aan winkels in de regio Veneto. In de jaren 60 breidt Bizzotto zich uit naar Noord- en Midden-Italië. In de jaren zeventig is de Bizzotto gefocust op het bereiken van nieuwe en onbekende leveranciers, eerst op de Balkan en in Oost-Europa. Later werd het Verre Oosten de volgende frontier die hem ertoe bracht het assortiment accessoires en meubels uit te breiden. In 1976 begon Bizzotto met inkopen in de Volksrepubliek China, daarna in Vietnam, Indonesië, de Filippijnen, Maleisië, Taiwan en omringende landen. Inmiddels is het aanbod van Bizzotto uitgebreid naar tuinmeubelen, interieurinrichting én woon- en kerstdecoratie en werkt men samen met zo’n 300 verschillende leveranciers.

Het hoofdmagazijn van Bizzotto (36.000 m2) bevat ruim 16.000 artikelen die deel uitmaken van de vaste en seizoen collecties. Jaarlijks wordt de voorraad vernieuwd met ruim 4.000 referenties, waardoor een efficiënte en snelle logistiek mogelijk wordt. Bizzotto bedient duizenden klanten wereldwijd in meer dan 30 landen, via een uitgebreid commercieel en logistiek netwerk.

Bizzotto en GreenChair
Sinds 2023 vertegenwoordigd GreenChair de tuinmeubelen van Bizzotto voor Nederland, België en Luxemburg. In de showroom in ’s-Hertogenbosch vind je, naast de tuinmeubelen, ook terrasoverkappingen, buitenkleden, parasols, buitenverlichting en outdoor decoratie van Bizzotto. Bizzotto voert diverse lijnen: voor woonwinkels en bouwmarkten is er de YES-collectie, voor alle tuinmeubelspecialisten in het midden segment is er de Bizzotto-collectie. En voor het midden-hoog segment is er de Home Emotion-collectie.